Vanzator

(Comerciant Vanzator marfuri alimentare)

Vânzătorul trebuie să cunoască caracteristicile produselor, să urmarească condiţiile de valabilitate, păstrare, depozitare, manipulare, promovare. Vinde şi încasează contravaloarea mărfurilor.

Conform legislatiei în vigoare din nici un vânzător nu mai poate profesa in această meserie fără diplomă de calificare.

Urmând cursul nostru veți avea posibilitatea să profesați în continuare la locul dvs. de munca în acesată meserie:

*** Din momentul in care v-ati inscris la acest curs vom elibera o adev. Conform normativului activizat al Ministerul Munci si solidaritati sociale, adeverinta care tine loc de diploma pana la eliberarea respectivei. Aceasta facand dovada bunei credinte, ca sunteti inscris la cursul de calificare . Practica este asigurată in unitati de profil.

Pret curs: 600 ron, in 4 rate, 150 ron/luna

Durata curs: 4 luni

Orar: de 3 ori/sapt

Studii necesare: minim 10 clase sau 8 clase plus scoala profesionala de 2 ani

Reduceri :

- Fiecare persoana care face un al doilea curs in incinta scoli noastre beneficiaza de o reducere de 10% pe curs fata de pretul afisat.

- Daca in acelasi timp doi membri ai unei familii realizeaza la noi cursuri acestia vor beneficia de o reducere de 10% pe curs fata de pretul afisat.

- Orice agent economic care trimite 2 cursanti minim cursanti la calificare beneficiaza de o reducere de 10% fata de pretul afisat se vor elibera chitanta si factura deductibile in contabilitate scazandu-va astfel total cu suma investita in calificarea personalului.

- Pentru achitarea sumei totale a cursului, la inscriere, beneficiati de o reducere de 50 ron

 

Beneficii:

- Posibilitatea de a efectua practica la locul de munca pentru persoanele deja incadrate in aceasta meserie

- Angajarea cu sanse sporite in urma inscrierii dvs la curs de vanzator ca urmare a eliberarii unei edeverinte conform normativului activizat al ministerului muncii si solidariratii sociale.

- Deprinderea tuturor cunostiintelor necesare profesarii acestei meserii.

- Posibilitatea de a va angaja prin intermediul firmei noastre! Tot mai multe firme private solicita personal calificat de catre firma noastra. .

 

DIPLOMA este acreditata de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei , Cercetarii si Tineratului , fiind tiparita de Imprimeria Nationala BNR, valabila Intern si International .

Nu percepem taxa de inscriere, taxa suport de curs, taxa de examen sau certificat. Suma afisata include toate costurile cursului.

Va multumim ca ati ales scoala noastra, si speram intr-o colaborare de succes.