ospatar

(Ospatar/Chelner/Vanzator in unitati de alimentatie)

Ospatarul este persoana care serveste produsele artei culinare și băuturi, ce are posibilitatea de a lucra în restaurante dintre cele mai selecte, hoteluri de lux, vase de croazieră.

Urmând cursul nostru veți avea posibilitatea să profesați în continuare la locul dvs. de munca în acesată meserie:

*** Din momentul in care v-ati inscris la acest curs vom elibera o adeverinta conform normativului activizat al Ministerul Munci si solidaritati sociale, adeverinta care tine loc de diploma pana la eliberarea respectivei. Aceasta facand dovada bunei credinte, ca sunteti inscris la cursul de calificare . Practica este asigurată in unitati de profil.

 

Pret curs: 600 ron, in 4 rate, 150 ron/luna

Durata curs: 4 luni

Orar: de 3 ori/sapt

Studii necesare: minim 10 clase sau 8 clasa + scoala profesionala

Reduceri :

- Orice persoana care realizeaza doua cursuri beneficiaza de o reducere de 10% pe curs fata de pretul afisat

- Daca in acelasi timp doi membri ai unei familii realizeaza la noi cursuri acestia vor beneficia de o reducere de 10% pe curs fata de pretul afisat

- Pentru achitarea sumei totale a cursului, la inscriere, beneficiati de o reducere de 50 ron

- Orice agent economic care trimite 2 cursanti minim cursanti la calificare beneficiaza de o reducere de 10% fata de pretul afisat se vor elibera chitanta si factura deductibile in contabilitate scazandu-va astfel total cu suma investita in calificarea personalului.

 

Beneficii:

- Posibilitatea de a efectua practica la locul de munca pentru persoanele deja incadrate in aceasta meserie

- Posibilitatea angajarii si in strainatate diploma fiind recunoscuta la nivel national si international, cei mai multi dintre ospatari si bucatari aleg s lucreze sezonieri la munte, la mare sau pot pleca in sejururi de 6 luni sau un an de zile pe vase de croaziera.

- Deprinderea tuturor cunostiintelor necesare profesarii acestei meserii facand practica in unitati de profil care isi au ca unic scop indeplinirea tuturor atributiilor, atragerea clientilor si respectiv marirea incasarilor.
- Practica este asigurată în unitati de alimentatie publica si hoteluri cu care Centrul nostru are contracte de colaborare, unde aveti posibilitatea in functie de comportamentul si de conduita dvs sa ramaneti angajat sau sa fiti recomandati de catre acestia altor unitati.

- Avand calificarea de ospatar printre potentialii intervievati aveti reale sanse de a fi angajat deoarece

e de alimentatie puplica nu mai au dreptul din 2007 sa angajeze personal necalificat.

 

DIPLOMA este acreditata de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei , Cercetarii si Tineratului , fiind tiparita de Imprimeria Nationala BNR, valabila Intern si International .

Nu percepem taxa de inscriere, taxa suport de curs, taxa de examen sau certificat. Suma afisata include toate costurile cursului.

Va multumim ca ati ales scoala noastra, si speram intr-o colaborare de succes.