Frizer

Este o meserie frumoasa, se potriveste persoanelor care acorda o mare atentie esteticului propriu si are grija de infatisarea celor din jurul sau, este o meserie frumoasa, curata si retributii banesti pe masura.

Si nu in ultimul rand vor beneficia de priceperea dvs atat membri familiei cat si prieteni apropiati , fiti in centul atentiei cu o calificare si cu indemanarea dvs.

Frizerii executa tunsori pentru barbati , utilizand aparate electrice, foarfeci, executa retusuri si pieptanaturi la cererea clientilor. Frizerul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru bărbatți , executarea îngrijirilor faciale si capilare, spălarea părului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor și instrumentelor, igienizarea locului de munca, încasarea contravalorii serviciilor prestate. Practica este asigurată in unitati de profil..

Pret: 600 ron, in 3 rate , 200 ron/luna

Durata curs: 3 luni

Orar: de 3 ori/sapt

Studii necesare: minim 8 clase

Reduceri :

- Orice agent economic care trimite 2 cursanti minim cursanti la calificare beneficiaza de o reducere de 10% fata de pretul afisat se vor elibera chitanta si factura deductibile in contabilitate scazandu-va astfel total cu suma investita in calificarea personalului.

- Orice persoana care realizeaza doua cursuri beneficiaza de o reducere de 10% pe curs fata de pretul afisat

- Daca in acelasi timp doi membri ai unei familii realizeaza la noi cursuri acestia vor beneficia de o reducere de 10% pe curs fata de pretul afisat

- Pentru achitarea sumei totale a cursului, la inscriere, beneficiati de o reducere de 50 ron

Beneficii:

- Posibilitatea de a efectua practica la locul de munca pentru persoanele deja incadrate in aceasta meserie

- Deprinderea tuturor cunostiintelor necesare profesarii acestei meserii..
- Posibilitatea de a va angaja prin intermediul firmei noastre! Tot mai multe firme private solicita personal calificat de catre firma noastra.
- Posibilitatea angajarii si in strainatate diploma fiind recunoscuta la nivel national si international

 

DIPLOMA este acreditata de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei , Cercetarii si Tineratului , fiind tiparita de Imprimeria Nationala BNR, valabila Intern si International .

Nu percepem taxa de inscriere, taxa suport de curs, taxa de examen sau certificat. Suma afisata include toate costurile cursului.

Va multumim ca ati ales scoala noastra, si speram intr-o colaborare de succes.