FRIZER - COafor - MANUCIURIST - PEDICHIURIST

Sunt meserii frumoase , se potrivesc persoanelor care acorda o mare atentie esteticului propriu cat si de infatisare a celor din jurul sau, sunt meserii curate si cu retributii banesti pe masura.

Si nu in ultimul rand vor beneficia de priceperea dvs atat membri familiei cat si prieteni apropiati , fiti in centul atentiei cu o calificare si cu indemanarea dvs.

 De asemenea sunt meserii de halat alb care se poate invata intr-un timp reletiv scurt, iar pretul acestor cursuri nu este decat salariu dvs pe o luna si veti beneficia de aceste calificari pentru tot restul vietii.

De asemenea beneficiati de o reducere substantiala pentru acest pachet costul real al fiecarui curs fiind de 6oo ron,(3x600=1800) dvs platiti 2 cursuri si al 3-lea este gratuit

***Frizerul - Coaforul - Manichiuristul - Pedichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, fizurilor, manichiurilor si pedichiurilor (pentru nunti, ocazii speciale, petreceri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei si barbati, vopsirea parului, spalarea parului, diverse manichiuri si pedichiuri.

Ne bazam foarte mult pe orele de practica si punem un accent deosebit pe insusirea cunostintelor fiecarui cursant in parte.

Pret: 1400 ron, in 7 rate, 200 ron/luna

Durata curs: 6 luni

Orar: de 3 ori/sapt

Studii necesare: minim 10 clase sau 8 clasa + scoala profesionala

Reduceri :

- Orice persoana care realizeaza doua cursuri beneficiaza de o reducere de 10% pe curs fata de pretul afisat

- Daca in acelasi timp doi membri ai unei familii realizeaza la noi cursuri acestia vor beneficia de o reducere de 10% pe curs fata de pretul afisat

- Orice agent economic care trimite 2 cursanti minim cursanti la calificare beneficiaza de o reducere de 10% fata de pretul afisat se vor elibera chitanta si factura deductibile in contabilitate scazandu-va astfel total cu suma investita in calificarea personalului.

- Pentru achitarea sumei totale a cursului, la inscriere, beneficiati de o reducere de 50 ron

Beneficii:

- Posibilitatea de a efectua practica la locul de munca pentru persoanele deja incadrate in aceasta meserie

- Facand cursul complet ce include toate cele 3 meserii aveti a cunostinta mult mai bogata in domeniu avand posibilitatea de a lucra in oricare dintre cele 3 meserii
- Posibilitatea de 50% de a va angaja prin intermediul firmei noastre! Tot mai multe firme private solicita personal calificat de catre firma noastra.
- Posibilitatea angajarii si in strainatate diploma fiind recunoscuta la nivel national si international, mai nou vasele de croaziera in afara de bucatari si ospatari angajeaza cuafori, frizeri , manichiuristi, pedichiuristi pe salarii cuprinse intre 1000 si 2000 de euro/luna avand totodata cazarea si masa asigurata.

- Va puteti incadra sau angaja mult mai usor avand diploma de calificare in domeniul vizat

- Si nu in ultimul rand vor beneficia de priceperea dvs atat membri familiei cat si prieteni apropiati , fiti in centul atentiei cu o calificare si cu indemanarea dvs.

 

DIPLOMA este acreditata de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei , Cercetarii si Tineratului , fiind tiparita de Imprimeria Nationala BNR, valabila Intern si International .

Nu percepem taxa de inscriere, taxa suport de curs, taxa de examen sau certificat. Suma afisata include toate costurile cursului.

Va multumim ca ati ales scoala noastra, si speram intr-o colaborare de succes.